Menu

Opsige din bolig

Du skal huske at opsige din lejebolig inden den sidste dag i måneden før du rejser. Hvis du opsiger din bolig midt i juni måned, skal du betale husleje både i juni og juli måned.

Du skal meddele, om du selv sørger for at sætte boligen i stand - eller om du selv sætter noget af det i stand. Når du er klar til det, skal din bolig synes af en inspektør fra INI.

Opsiger du din bolig, skal du begynde forfra i boligkøen, hvis du fortryder, at du er flyttet til Danmark. Du har normalt en måneds opsigelse.

El- og vand- og elvandvandmåler

Du skal huske at afmelde dine målere, så du ikke kommer til at betale for det der bliver brugt, efter at du er flyttet. Når du opsiger din bolig, får du udleveret en blanket, som du skal udfylde, underskrive og sende eller aflevere til Nukissiorfiit.

Har du betalt for meget a conto vil det overskydende beløbet blive indbetalt på din bankkonto. Hvis du ikke har en bankkonto, får du en check. Derfor skal du altid huske at skrive din nye adresse til INI.

Tænk på
Når du opsiger din bolig i Grønland, skal boligselskabet bruge din nye postadresse på blanketten, som du udfylder om flytning eller fremleje.